Извънредни новини

Мариян Христов: Победите се коват на терена

Мариян Христов: Победите се коват на терена

Помощник-треньорът на Септември София Мариян Христов даде мнението си за успеха на тима над Верея с 1:0 в двубой от 14-ия кръг на Първа лига. Това бе първи успех за столичани след 10 пореди загуби в първенството. 

"Беше важен мач, 3 точки са си 3 точки, те бяха най-важните за момчетата. Всяка седмица момчетата тренират, а след това излизаш и те бият. Победите се коват на терена и днес беше важно да спечелим. Успехът над Локомотив София вдигна самочувствието на тима, независимо, че Купата не е приоритет", коментира Христов.

"За нас всеки мач е изпитание, Ботев Пловдив е добър отбор, винаги искаме да играем компактно, да комбинираме, да отбелязваме голове, днес в завършващата фаза трябваше да реализираме втори гол", добави той.

В герой се превърна младия Асен Чандъров, който реализира единствения гол в двубоя.  "Доста важен успех, играхме срещу последния вкласирането и дръпнахме с три точки пред тях. Доближаваме другите отбори и целта ни е да завършим по-напред. Имахме доста положения преди почивката, имахме от корнери и други, но след почивката се върнахме по-назад. Чакахме ги на контри, ударих и греда."

"Днес вкарахме доста важен гол за победата, надявам се да продължаваме с успехите. Дано продължаваме да бием. Не си издавам тайната за дузпата", заяви Чандъров. "Определено ни помогна победата над Локо София. Онази победа ни даде увереност срещу Верея. С;едващият мач е с Ботев, надявам се да им дадем отпор. Не им отстъпваме по нищо. Предполагам, че ще сме в средата на таблицата в края на сезона", заяви халфът и разкри какво е променил новият наставник Христо Арангелов.

"Треньорът познава доста добре отбора и играчите и ни подготвя по-добре тактически", сподели още Асен Чандъров.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе