Извънредни новини

Мария Илиева пя на Стивън Ло

Мария Илиева пя на Стивън Ло

Милиардерът потвърди, че помага на ЦСКА

Финансовите мъки на ЦСКА може скоро да свършат. Шефовете на "армейците", които правят хиляди фокуси, за да го има клуба, най-накрая ще си поемат въздух. Поне така твърди Livesport".bg. Човек на сайта е засякъл милиардера от Хонконг Стивън Ло в нощен Локал в столицата. Става дума за "PM club". Там Ло, който иска да строи мини Лас Вегас за 1,6 милиарда лева край Елин Пелин, е пристигнал в компанията на двама свои бизнес партньори. Триото е било възхитено от изпълненията и визията на певицата Мария Илиева. Бившият собственик на "Саут Чайна" е бил поздравен от хитовата изпълнителка на английски. Интересното е, че самата Мария е известна с пристрастията си към ЦСКА.

След 3-часов престой азиатската компания е напуснала заведението. Спряганият за финансов благодетел на ЦСКА бизнесмен е потвърдил в неофициален разговор с човек от "Livesport", че ще помага финансово на "червения" клуб. Ло обаче не е пожелал да каже правил ли го е вече, но случайно или не посещението му съвпадна с куп плащания, които "армейците" извършиха. Стивън Ло абдикира от управлението на "Саут Чайна". Той бе превърнал клуба в хегемон в своята страна.

Очаква се фирмата на Ло да бъде новият генерален спонсор на ЦСКА, а също така милиардерът да отпусне над 30 милиона лева за пълната реконструкция на базите на ЦСКА.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе