Извънредни новини

Мъри на пожар при шефа

Мъри на пожар при шефа

Пловдив. Стоилов заряза "Ботев", но само за да успее да стигне навреме за среща с Цветан Василев в София.

Пловдивчани водеха последните си две тренировки преди шампионатния двубой с "Левски" в столицата без своя наставник. Днес Мъри се съблече за заниманието, но се оказа, че трябва да го зареже. Собственикът на "Ботев" Цветан Василев го привика в София и специалистът замина спешно. С него на срещата е бил и спортният директор Сашо Александров. Мъри и Сашо са получили пълна подкрепа от банкера. Дуото има картбланш и ще работи на спокойствие. Мъри и Кривия трябва да класират "жълто-черните" за евротурнирите, а догодина да се целят и в титлата.

Оставката на Станимир Стоилов не бе приета от ръководството на Ботев Пловдив и той ще продължи да води "канарчетата", съобщи бТВ.

След победата над Левски за Купата на България в сряда Стоилов обяви, че подава оставка, тъй като се притеснява, че натрупаният около него негативизъм може да попречи на развитието на клуба.

След двудневно размишление собственикът на клуба Цветан Василев и ръководството са решили да отхвърлят оставката на треньора и той ще продължи да води Ботев. Това означава, че утре Мъри отново ще се изправи срещу бившия си отбор Левски в мач от 28-ия кръг на "А" група. Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" е от 16:15 часа.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе