Извънредни новини

Мъри остава, гони Европа

Мъри остава, гони Европа

Пловдив. Станимир Стоилов остава треньор на "Ботев" поне до края на сезона. Новината съобщи пред камерите на ТВ7 президентът на клуба Юли Попов. Шефът, Мъри и спортният директор Александър Александров бяха на близо едночасова среща в София при собственика на "Ботев" Цветан Василев. Целите пред треньорския щаб са ясни - класиране за европейските турнири. За целта Цветан Василев ще отпусне допълнителни пари за зимна селекция, уточни още Юли Попов пред ТВ7.

Срещата беше планирана отдавна, но съвпадна със срамното равенство 1:1 с "Пирин" в Гоце Делчев. Това породи слухове, че Станимир Стоилов и Сашо Александров - Кривия ще се разделят с постовете си. Явно в "Ботев" са решили да действат спокойно. Време за вайкане няма, тъй като в Пловдив гостува лидерът "Литекс".

След първоначалните емоции и агитката на "Ботев" застана зад треньорското ръководство. "Просто искаме да разберем какво става с отбора, защо напоследък играта ни не върви", коментираха тартори на "бултрасите".

Те обаче обещаха препълнени трибуни и подкрепа на задаващата се битка с "Литекс".

Със сигурност на играчите няма да им се размине леко. Станимир Стоилов и Сашо Александров ще решат дали да ги наказват с парични глоби, или просто местата на някои титуляри ще изстинат. Със сигурност доста от чуждестранните попълнения ще трябва да си стегнат багажа от Пловдив през зимната пауза.

Алабаш, махай се от тима

обърнаха се бесни фенове на "Ботев" към Валери Домовчийски. Те причакаха играчите на стадиона след равенството в Гоце Делчев. "Бултрасите" настояха и Георги Сърмов да бъде изритан от клуба. Луис Педро бе попитан в прав текст не се ли срамува да получава по 20 000 евро на месец за никаква игра. До ексцесии на Колежа не се стигна, след като полицията прати пет патрулки да бдят за здравето на Мъри и компания. С бесните запалянковци си поговориха Данчо Христов, Адам Стаховяк и Томаш Иршак. Те нямаха проблеми, тъй като са любимци на агитката.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе