Извънредни новини

Мъри обедини Казахстан

Мъри обедини Казахстан

Радвам се, че в България отчитат успеха ми, заяви Стоилов

Чака ни специална вечер, този мач трябва да обедини цял Казахстан, това заяви Станимир Стоилов ден преди двубоят на "Астана" с "Галатасарай" в групите на Шампионската лига. Казахастанците очакват първите си точка или три именно срещу турския гранд. "Ще се опитаме да покажем добър футбол и ще се постараем да вземем нещо. "Галатасарай" е фаворит в мача", призна Мъри. "Но аз съм уверен, че ние имаме шансове да постигнем положителен резултат. Сложно е да се намерят слабите страни на турският съперник. Ние трябва да играем организирано, съгласувано, отговорно и да се борим до края, ако искаме да спечелим. Дали ще се получи или не - това е въпрос, чийто отговор ще намерим в двубоя", добави Мъри, който е бивш кадър на вечния съперник на "Чим Бом" - "Фенербахче".

Той бе попитан дали се чувства добре от факта, че в България - "Астана" е наричан "неговия отбор". "Няма да лъжа. Хубаво е, че в родината ми отчитат успеха", добави Стоилов. Иначе билетите за двубоя се изкупиха като топъл хляб.

В лагера на "Галатасарай" отдадоха заслуженото на "Астана" и Стоилов. "Не съм изненадан, че този отбор е в групите. Показаха страхотни игри в квалификациите", заяви треньорът на "Чим Бом" Хамза Хамзаоглу. "Те имат силни играчи и добър треньор с опит, който да ги накара да се представят като отбор. Със сигурност няма да ни е лесно. Но вярвам, че по-големият ни опит ще ни помогне да си тръгнем с победа. Важно е да спечелим след лошия старт срещу "Атлетико" в първия двубой", добави Хамзаоглу.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе