Извънредни новини

Мъри нареди бой на "Герена"

Мъри нареди бой на

"Ботев" се стяга да нанесе пореден удар на "Левски". Ситуацията при "сините" е доста напечена.

Те нямат победа, откакто първенството бе подновено, а провал днес може да ги остави отново капо. "Купата е нашата основна цел. Трябва да победим още в София, за да си улесним реванша. Грандовете обаче са като зверовете. Когато са ранени, са най-опасни", обяви треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов вчера. "Нямаме проблеми с контузени футболисти, надявам се Веселин Минев въпреки болежките да е готов. "Ботев" трябва да направи всичко възможно да извлече положителен резултат. Нормално е да има ротации, защото цикълът е сгъстен", добави Мъри.


Колегата му Антони Здравков спази традицията да не говори преди мачове за купата. Той хвърля в боя всичко, с което разполага. Пламен Крумов влезе в групата за мача въпреки контузията на ръката си. Почти сигурно е, че той ще се появи сред титулярите, нищо че беше гипсиран след вечното дерби. Шанс за изява имат и двама юноши - Радослав Цонев и Мики Орачев. Наказанията Ларсен Туре пък си издейства кратка ваканция. Той се прибра във Франция, за да се види със семейството си.


"Сините" спасиха и друга традиция - киното. Този път те се спряха на комедия - "Ченге за един ден". Екшънът "300" не им донесе късмет преди вечното дерби с ЦСКА.

Бивше "канарче" ще свири мача

БФС повери "Левски" - "Ботев" на бивш играч на "канарчетата". Свирката на "Георги Аспарухов" ще надува Цветан Кръстев. Варненецът се прочу есента, след като свири и двете дербита между "сините" и ЦСКА от 1/8 финалите на турнира за купата на България. Георги Кабаков, който пък отнесе доста критики след битката между "Левски" и "армейците", отърва наказание. Той ще свири друг 1/4 финал за купата - "Локо" (СФ) - "Черноморец". "Добруджа" - "Локо" (Пд) е поверен на Георги Давидов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе