Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Марешки се вижда на балотаж срещу ГЕРБ

Марешки се вижда на балотаж срещу ГЕРБ

Бизнесменът Веселин Марешки се вижда на балотаж срещу ГЕРБ на предстоящите президентски избори. Това обяви самият той в студиото на „Тази събота" по бТВ. И уточниха, че втория тур ще достигне с 20% от гласовете на избирателите.

„На балотаж заради силата на партията ще е кандидатът на ГЕРБ – с кандидата на патриотите и на несистемните играчи, който в случая съм аз", заяви той. Според него няма начин партийна номинация да се превърне в обединител на нацията, „като не искат другите (партии-б.р.) да го виждат", обясни той.

Марешки смята, че ще вземе „минимум" една пета от вота и по този начин ще повтори представянето си от местните избори във Варна преди години.

Бизнесменът изтъкна, че не е в политиката, за да забогатее, защото вече живее добре. И изтъкна, че кара „от най-хубавите коли", има 2-3000 лв. в себе си и живее скромно за стандарта си – в апартамент от 140 кв.м до децата си, които са в жилища по 75.

„Аз няма защо да плащам, за да стана президент – ние събираме дарения. Не давам от себе си, аз давам нервите си, патриотизма си", заключи Марешки.

Най-новата бензиностанция на предприемача ще бъде в столичния квартал "Люлин". Тя ще бъде отворена малко преди изборите и ще зарежда до 50 коли едновременно.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе