Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Марешки разгневи БСП с реч за морала

Марешки разгневи БСП с реч за морала

Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки разгневи БСП с реч в пленарната зала за морала им.
"С кое дело Драгомир Стойнев като министър на енергетиката може да бъде уважаван? Как да обясним на хората, че въобще може да бъде уважаван някой, който е довел до нищета българският народ", заяви от името на ПГ на ВОЛЯ Марешки. И попита: "Как да обясним на човека, на когото му крадат кокошките че той е по-недостоен от Корнелия Нинова да бъде приватизатор на "Техноимпекс". Как да обясним на репортерите и операторите, че те трява да работят всекидневно, а някой просто да използва своето положение, за да стане приватизатор и горд собственик на "Техноимпекс", дори формално това да е законно изпълнено".
Думите на Веселин Марешки предизвикаха реакцията на социалистите и възгласи, че Нинова не е осъдена за приватизацията на дружеството и всичко е законно.
"Не само Корнелия Нинова не е осъдена, изобщо няма осъден приватизатор", каза Веселин Марешки и се обърна към БСП: "Тогава да кажем, че това е морално".
"Когато на депутат от коалиция "БСП за България" - коя България, не е ясно, му е повдигнато обвинение за купуване на гласове, може ли да се окаже, че Корнелия Нинова стои на първата банка в НС с част от тези купени гласове. Има ли тя моралното право да задава въпроси на когото и да било, да задава темата на обществото", продължи с въпросите си към червените Веселин Марешки.
Това ли е моралът в България, попита още веднъж лидерът на ВОЛЯ. И призова колегите си от БСП за се заемат с работа в полза на обществото. Хората са в това положение, защото вие сте част от този грабителски преход, каза на социалистите Марешки. И апелира: "Малко скромност, слезте на земята".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе