Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Марешки пълни дупки по варненските улици

Марешки пълни дупки по варненските улици

Парламентарната група на партия ВОЛЯ бойкотира днес дебатите по вота на недоверие към правителството по тема „Сигурност", внесен от БСП. Вместо да стоят в залата и да слушат поредната говорилня между управляващи и опозиция, народните представители от ВОЛЯ използваха деня, за да работят за хората.
Лидерът на партията и зам.-председател на НС Веселин Марешки с част от депутатите бе във Варна, където продължи кампанията на ВОЛЯ по запълване на уличните кратери. Народните представители ремонтираха дупките на ул. „Милосърдие" и на няколко съседни улици. Разбирането на ВОЛЯ е, че лошите пътища също са заплаха за сигурността на гражданите и затова тази кампания, стартирала преди месец, дава пример на местната власт как бързо, качествено и без излишен разход на средства, улиците могат да са други. „Ние сме убедени, че България може да просперира, градовете да са красиви и благоустроени, хората да са доволни, стига да има воля и почтеност в политиците", коментира Веселин Марешки.
По инициатива на лидера на ВОЛЯ, депутати от групата бяха в с. Якимово, Монтанско, при 75-годишния Цветан Миланов - мъжът, който е може би най-ограбваният човек в България. В къщата му се монтира видео-наблюдение, подарък от ВОЛЯ. Веселин Марешки му изпрати и куче - каракачанска овчарка. Марешки ще възстанови откраднатото домашно стопанство от кокошки и пуйки дядо Цветан. Ще бъде направена и застраховка на имуществото му. „Гледах репортажа за този човек, който е претърпял серия от грабежи и е принуден да спи с петлите, за да ги опази. Разбрах, че до момента никой нищо не е направил за него. БСП няколко пъти го посочва като пример за жертва на битовата престъпност, но не си мръдна пръста, за да помогне на човека. Затова изпратих моя екип преди два дни, за да провери от какво има нужда, за да пази имуществото си от нови набези. Нашите хора му монтираха вчера системата за наблюдение и се надявам това да помогне на полицията да хване крадците в най-скоро време", заяви Веселин Марешки.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе