Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Манчестър Юнайтед се добра до победа с автогол

Манчестър Юнайтед се добра до победа с автогол

Хъл. Сериозен обрат постигна Манчестър Юнайтед при гостуването си на Хъл Сити. Тимът би съпреника си с 3:2, макар че изоставаше с 0:2. За победата спомогна автогол на Джеймс Честър.

Честър изведе домакините напред още в 4-ата минута. Това стана след спорен ъглов удар в полза на "тигрите". После Алекс Брус изпревари Евра в наказателното поле и отигра с глава центрирането от корнер. Честър засече топката от въздуха и я прати под напречната греда за 1:0.

Дейвид Мейлър удвои резултата в 13-ата минута. Отбраната на Юнайтед направи няколко груби грешки. Първо Рафаел Да Силва не успя да изчисти, след което Джони Евънс се намеси доста неубедително на два пъти в играта. Мейлър би слабо по земя, получи се рикошет в крака на Евънс и топката мина под плонжа на Де Хеа.

Крис Смолинг реализира с глава след центриране на Уейн Рууни от пряк свободен удар. Това стана в 19-ата минута. Резултатът бе изравнен в 26-ата със страхотен гол на Рууни. Той комбинира с Уелбек пред наказателното поле на Хъл Сити, той му подаде топката и Рууни я вкара в горния десен ъгъл на Алан Макгрегър за 2:2.

Джеймс Честър си вкара автогол в 66-ата минута. По този начин Юнайтед постигна победа с 3:2.

Победата на Манчестър Юнайтед даде старта на празничната програма на "Боксинг Дей" във Висшата лига.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе