Извънредни новини

Мадански ще къса дипломи за "фуДбол"

Мадански ще къса дипломи за

София. Селекционерът на младежите Михаил Мадански поиска да бъдат отнемани лицензите на треньорите, които не пускат играчите си за мачовете на националните отбори. Това стана след драматичната загуба на тима ни до 21 г. с 2:3 от Дания в Стара Загора. Часове преди мача Петър Хубчев отзова защитника на "Берое" Иван Горанов. ЦСКА и "Лудогорец" пък въобще не пуснаха съответно Ивайло Чочев и Георги Терзиев.

"Вината е изключително в треньорите на клубовете. Ревльовци, които само се търкалят. Допуснал съм някакви недоразумения да се правят на велможи и феодали във футбола. Говоря като колега, като човек, който им проверява писмените работи и поправя правописните грешки. Повечето пишат футбол с "Д", за което и аз нося вина, защото и моят подпис стои под дипломите им", коментира още Мадански, който е доцент по футбол в НСА.

Поражението унищожи шансовете на младежите за класиране на Евро 2015. Двубоят започна със седемминутно закъснение заради проблем с мрежата на една от вратите. На почивката пък токов удар можеше да стане причина за прекратяване на мача, но аварията беше отстранена и след около 15 мин играта беше подновена.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе