Извънредни новини

"Любимец" е пред закриване

Клуб от "А" група изпитва все по-сериозни финансови затруднения и е пред разпад. "БЛИЦ" съобщи, че ситуацията в "Любимец" се е влошила още повече и четирима от основните футболисти дори са офейкали от потъващия кораб.

Треньорът Красимир Мечев вече не може да разчита на младежките национали Илия Мунин и Янко Ангелов, плюс опитните Дончо Атанасов и Танко Дяков. Четиримата титуляри са си събрали багажа, тъй като повече не могат да чакат за парите, които им дължи клубното ръководство.

В Любимец чакат по няколко заплати и премията за сензационната победа над "Ботев" с 1:0. Тя всъщност е единствената от седмици насам и въпреки вихрения старт новакът едва ли ще се спаси.

"Нефтохимик" призна за фалит

макар и с половин уста. "Единственият начин да платим задълженията си към БФС е да избутаме до втория полусезон, когато ще получим следващия транш от телевизионните права", заяви за "Топ Новини Бургас" административният директор на клуба Николай Тодоров. Той призна, че са изпратили специално писмо до футболната централа с молба за отсрочка на всички суми, които "шейховете" дължат за глоби и съдийски такси. Онзи ден БФС напомни чрез уведомително писмо, че девет елитни клуба висят с неплатени глоби и крайният срок за издължаването им изтича този петък. Иначе следва солена глоба, а следващата стъпка е изхвърляне от групата.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе