Извънредни новини

"Лудогорец" закова асове с договори

София. "Лудогорец" закова с нови договори двама от титулярите си тази есен. Мишо Александров, чийто договор изтичаше през лятото, вече подписа. Има договорка и с ветерана Йордан Минев, увери изп. директор на шампионите Ангел Петричев. Все още не е ясно бъдещето на Иван Стоянов, чието място изстина. Търси се клуб в Испания и за Дани Абало, който леко разочарова.

В същото време новото попълнение Юрум Луму засипа с похвали тима при представянето си. "Върджил Мисиджан ми е приятел, благодарение на него съм тук. Няма да има проблем с конкуренцията. Мисиджан ми показа няколко мача. Разбрах, че "Лудогорец" е страхотен отбор, още когато биха 2 пъти ПСВ. Чувал съм още за "Ботев" и ЦСКА", разкри 18-годишният техничар с мачове за юношите не Холандия. "Обичам да играя като нападател, но също така ми харесва да атакувам и по дясното крило. Искам да вкарвам голове".

От ръководството на шампионите отказаха да разкрият детайли по договора на новата си перла. Според Петричев договорът на Луму е достатъчно дълъг, за да може холандецът да разкрие потенциала си.
Треньорът Стойчо Стоев обаче даде да се разбере, че не гарантира безоблачно бъдеще на Луму. "Има един-два поста, на които сме само с една опция, защото няма други. На останалите - който е по-добър, той играе", сподели Стойчо Стоев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе