Извънредни новини

"Лудогорец": Взимаме Венгер, но за школата

Стойчо Стоев остава треньор на "Лудогорец", обяви пред "Стандарт" изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев. Атаките срещу спеца зачестиха и според мнозина той е пътник. "Има кампания срещу нас. Не се учудваме. Няма никакви проблеми между нас и Стойчо Стоев. Той остава в клуба. Ние дори обсъждаме селекцията за следващия сезон", каза Петричев.

Той коментира и различните слухове за нов треньор в "Лудогорец". "Освен за Ектор Купер аз чух, че и Моуриньо имал проблеми в "Челси" и щял да дойде при нас. Арсен Венгер също щял да напусне "Арсенал". Може да ги вземем и двамата, но ще ги пратим да работят в ДЮШ. Засега си имаме треньор", добави още Петричев.

Иначе "Лудогорец" е изтървал да играе контрола срещу английския шампион "Манчестър Юн", твърди "Спортал". "Орлите" дори имали предварителен договор с тима. Приятелският мач трябвало да се проведе на тренировъчната база на "дяволите". Проблемът дошъл от това, че шефовете на "орлите" не казали на Стойчо Стоев. Треньорът ударил по масата и отменил пътуването до Англия. Според него подобна контрола щяла да изтощи футболистите по време на битките в Лига Европа. Има вероятност тази проверка все пак да се проведе през лятото. По подобна схема "Лудогорец" играе срещу "Евертън".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе