Извънредни новини

"Лудогорец" взе трудна победа от "Славия"

"Лудогорец" взе трудна победа с 1:0 от "Славия" като гост в среща от 16-ия кръг в "А" футболната група.Още в началото на срещата домакините имаха шансове да поведат в резултата, но удари на Ивайло Димитров и Антон Карачанаков не успяха да отправят точни удари към вратата, пазена от Владислав Стоянов.

Единственото попадение в мача бе дело на Козмин Моци в 35-ата минута след точно изпълнена дузпа. В началото на втората част главният съдия Георги Кабаков отмени гол на разградския тим.

През втората част на двубоя се редуваха опасности и пред двете врати. В 55-ата минута резервата Жереми Манзоро подаде към Цветомир Панов, който стреля, но Стоянов изби в корнер.

В 75-ата минута Манзоро подаде към Карачанаков, който от малък ъгъл от близка дистанция би в тялото на Владислав Стоянов.

В последната минута на редовното време Манзоро центрира от корнер, топката стигна до непокрития Петър Атанасов, но ударът му с глава излезе в аут.

Така "Лудогорец" има 28 точки на второ място в класирането. Успехът е първи за "зелените" след завръщането на треньора Георги Дерменджиев. "Славия" остава на пето място след втората си поредна загуба в шампионата.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе