Извънредни новини

"Лудогорец": Ще ни режат на "Армията"

Съдията Георги Йорданов от Габрово ще свири за ЦСКА, уплаши се изп. шеф на "Лудогорец" Ангел Петричев преди битката на "Армията".

"Не казвам, че той е лош съдия, но не е точният човек за това дерби. Вече няколко пъти ни свири и ни ощетява. Освен това през седмицата ЦСКА проведе сериозна психовойна, която по всяка вероятност ще повлияе на неговите отсъждания. БФС определено клекна пред ЦСКА", каза Петричев, копирайки "червените" претенции преди гостуването на "Тича".

"Вече имаме сигнали, че ще ни порежат на "Армията". В разрез с нашата практика е да скачаме срещу съдиите и да упражняваме натиск. Но когато виждаме, че ЦСКА упражнява натиск върху съдиите, няма да мълчим. Защото точно това целят с непрестанните нападки през седмицата. Въпреки всичко, силно се надявам Георги Йорданов да не се поддаде на натиска".

От ЦСКА заявиха, че са запознати с думите от Разград, но не им обръщат внимание. "Ще отговорим на терена на тези смехории", споделиха от лагера на "червените". До късно днес нямаше яснота около състоянието на Джаксън Менди, който цяла седмица тренира на облекчен режим. Бранителят е единственият под въпрос за "Лудогорец".
Междувременно "ЦСКА Завинаги" стартира СМС кампания за събиране на средства, с които ще бъде реновиран сектор "Г". Сдружението вече осигури 1,5 млн за ремонтни дейности на "Армията".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе