Извънредни новини

"Лудогорец" поиска Гари от "Левски"

Сензационна оферта разбуни духовете в "А" група в навечерието на Коледа. "Лудогорец" напират за един от основните играчи на "Левски" - Гари Родригес. Тимът от Разград бил най-близо до парите, които искат "сините" за крилото. От "Герена" оцениха Гари на 1 млн. Според "Спортал" лично Стойчо Стоев настоявал за Гари и ръководството е действало веднага. По подобен начин през лятото в Разград се озова Мишел Платини от ЦСКА.

Новината, която гръмна от сайтовете, не се хареса на голяма част от сектор "Б". "Не може да продаваме на врага", ревнаха феновете. Имаше и такива, които гледат по-реално на нещата. "Видя се, че в последните мачове го няма. Ако вземем трима на негово място - да заминава!", гласят други коментари от форумите.

"Поредната буря в чаша вода. Ако има нещо, ще го кажем, когато му дойде времето. На този етап Гари не се продава", обявиха от ръководството на "Левски".

В същото време защитникът Йенс Янсе продължава да тръби, че "Левски" го иска. Холандецът, който рита за "Кордоба", твърди, че има оферта от "Герена". "Ще питам Дъстли Мюлдер дали си заслужава", обяви той пред медиите в родината си. "Сините" обаче са пас. "Някой си прави реклама на наш гръб", отсякоха от "Герена". "Лалето" има само 11 мача от началото на сезона в Сегунда, а в последно време е със статута на твърда резерва.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе