Извънредни новини

Лудогорец почна мощно в Шампионската лига

Лудогорец почна мощно в Шампионската лига

Лудогорец тръгна мощно в тазгодишното издание на Шампионска лига. На ст. "Лудогорец Арена" в Разград, отборът на Георги Дерменджиев пропусна да разгроми и спечели само с 2:0 срещу шампиона на Черна гора - Младост (Подгорица). Двубоят бе първи между двата тима от втория квалификационен кръг в турнира на богатите.

 Първото попадение реализира Козмин Моци в 13-ата минута от дузпа. Защитник на черногорците фаулира Джоди Лукоки за наказателния удар.

В 26-ата минута именно холандецът стреля отблизо и покачи на 2:0 след асистенция с глава на Жуниор Кишада.

До края на мача Лудогорец се скъса да пропуска. Чисти положения изпортиха Лукоки, Кафу, Вандерсон, Кишада и други. Впечатление направи сигурната и мощна игра, която показаха шампионите.

"Първите мачове са трудни. Изиграхме много силно първо полувреме. Но това е един турнирен мач, в който ние трябва да вкарваме и да не допускаме. Отиваме в Подгорица, за да излезем крайни победители. Два гола са добра преднина, но има още 90 минути. Има още какво да се желае от отбора", заяви треньорът на "орлите" Георги Дерменджиев.

"Доминирахме в мача и победата беше заслужена. Трудно ни беше, тъй като това бе първият официален мач на Лудогорец за сезона. Целта е да победим и в Подгорица", добави капитанът на "орлите" Светльо Дяков.

Реваншът между Младост и Лудогорец е следващия вторник в Подгорица.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе