Извънредни новини

Лудогорец би АЕЛ на Петев

Лудогорец би АЕЛ на Петев

Шампионът на България Лудогорец спечели и петата си контрола в Англия, след като победи АЕЛ Лимасол на Ивайло Петев с 1:0.

Даниел Абало реализира поредното си попадение по време на лагера, като то падна двадесетина минути преди края на мача.

Вчера пък разградчани смачкаха нов румънския гранд Динамо" (Букурещ) с 4:2 " с два гола на Абало и по един на Кишада и Марселиньо.

"През първата част не ни спореше много играта, вятърът и терена оказаха влияние. Съперникът в тази среща предложи по-друг начин на игра. Второто полувреме променихме нещата. Създадохме положения, вкарахме. Има и такива мачове срещу такива отбори, които играят по твърд футбол, на контраатаки, трябва да се приспособяваме и към такъв тип футбол", заяви след срещата с АЕЛ наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев, цитиран от Гонг.

"Дани Абало се представи добре, реализира, полезен е и в двете фази на играта. Кишада е наказан за първите два мача от Шампионската лига срещу Дюделанж и трябва да имам друга опция. Анисе го пробвах на нова позиция. Като цяло съм доволен от подготовката. Имахме две-три силни контроли, с двата румънски отбора, с АЕЛ, донякъде и с Хартс. Различни отбори, с различни типове игра", каза той.

"Няма да подценим нито един предстоящ мач", завърши Стоев.

"Получи се напълно нормален двубой. Загубихме от нелепа ситуация. Доволенсъм от нашия отбор. Седем човека бяха направили само една тренировка, така че е нормално да играем по този начин. Имаме доста нови играчи. Ще подобряваме играта си от мач на мач. Надявам се, че ще успеем", коментира Ивайло Петев пред Нова Телевизия.

"Нашата подготовка започна много по-късно от тази на Лудогорец. Намираме се в много по-ранен етап от тях. Ще срещнем доста класни отбор в турнирите. Целта е влизане в Шампионската лига. Именно затова останах и не съжалявам. Доста странно ми беше срещу Лудогорец. В момента защитавам интересите на АЕЛ и работя за най-доброто за този клуб", допълни още българският спец.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе