Извънредни новини

"Лудогорец" оцеля в Стара Загора

Стара Загора. "Лудогорец" оцеля отново в очертаващия се като най-неприятен за шампионите стадион в България - този под Аязмото. Мисиджан донесе успеха 1:0 срещу "Берое". Двата тима се сритаха доста здраво, а за малко да стигнат и до бой. След зверски фаул срещу Мисиджан холандецът не издържа и тръгна да бута Веско Пенев. "Бероецът" падна доста лесно и настана меле. Все пак съдията Йорданов правилно укроти страстите само с жълти картони.

"Ще кажа на момчетата, че няма от какво да се срамуват, дадоха всичко срещу най-добрия отбор в България. "Черно море" ни водеха и с повече точки, ще видим накрая кой ще влезе в първата седмица", лаконичен беше колегата му Петър Хубчев.

"Играем 4 тежки мача за 10 дни, нормално е да има умора. Надвихме "Берое" с тактика", отбеляза треньорът на шампионите Стойчо Стоев. Според него в мачовете за Лига „Европа" отборът е натрупал самочувствие и увереност, които му помагали и в родния шампионат по футбол, щели да бъдат от полза и в директните елиминаци в евротурнира. „Има противници, които са преодолими, има и много сериозни отбори, но нека първо видим жребия", отказа да посочи докъде се простират мечтите им в Лига Европа Стоев.

Той отрече да са имали някакъв интерес към звездите на Берое Давид Каядо и Венцислав Христов. Вече мислят за зимната селекция, но едва ли ще дадат 2-3 млн. лв. за един футболист, индиректно опроверга Стоев и другата партенка, че се канели да купуват португалски национал.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе