Извънредни новини

Ловци на автографи атакуваха приятелите на Камата

Ловци на автографи атакуваха приятелите на Камата

Ловци на автографи, солидна част от фен клуба на "Милан", както и привърженици от Полша задръстиха летище "София" с надеждата да се уредят със снимки и автографи с любимците си. Колекционерите на подписи бяха на пост още от сутринта на аерогарата, дебнейки някои от най-големите футболисти за последните десетилетия да се появят. Усилията им се увенчаха с успех и до обед те вече се бяха уредили с подписани картички и снимки с легендата на "Галатасарай" и "Блекбърн" Тугай Керимоглу, както и с Георге Попеску, с когото Камата се засече на "Камп Ноу".

За нещастие бившият треньор на Стоичков в "Чикаго Файър" Боб Брадли така и не пристигна. Спецът остана заклещен в Париж заради масовите стачки във Франция. Следващ в списъка с пристигащи бе звездата на "Милан" от 90-те Даниеле Масаро. Италианецът получи кралско посрещане от феновете на "Милан", които чакаха с часове да зърнат идола си. Екипирани с фланелки и знамена на "росонерите", привържениците обградиха бившия миланист, който не отказа автографи на никого. След него пристигна Антонио Бенариво, който рита заедно с Ицо с екипа на "Парма".

Французинът Людовик Жюли също бе сред звездите, които кацнаха в София. В атракция номер едно безспорно се превърна колумбиецът Карлос Валдерама. Ел Пибе, както е познат той, кацна с няколко часа закъснение от френската столица, а поляците направо изпаднаха в екстаз от вида му. Колекционерите на автографи нямаха търпение да се докоснат до ексцентричния техничар, който едва ли някога ще стъпи на родна земя отново. 54-годишният бивш футболист пристигна със съпругата си Елвира, която привлече погледите с ефектната си прическа. Събирачите на автографи и техните авери се заканиха, че ще останат на летището до късно вечерта, само и само да се уредят с подпис в албумите си.

Юбилярят черпи зетьовете

Юбилярят Христо Стоичков загря за шоуто със семеен празник. Камата заведе на вечеря дъщерите си Христина и Мика, както и приятелите им Лука Белич и Рамадан Айкут. Гостите на ресторанта ядоха традиционни български гозби, с които събираха сили за грандиозния празник днес. Компания на ВИП семейството прави мениджърът Стефан Бакалски. Той качи снимка в социалните мрежи. На нея се вижда, че настроението е повече от добро.

Трима президенти почитат Камата

Христо Стоичков за юбилея. Камата и неговите гости ще гостуват в президентството на държавния глава Росен Плевнелиев, по негова покана. Срещата е предвидена часове преди юбилея на стадиона, а заедно с Камата на "Дондуков" 2 ще влязат Хосе-Мари Бакеро, Георге Хаджи, Даниеле Масаро, Иван Саморано и целият куп останали бивши футболни величия.

На трибуните на "Васил Левски" гости на Камата пък ще са бившите президенти на България Петър Стоянов и Георги Първанов. Така юбилеят на Камата ще бъде почетен от всички досегашни държавни глави на страната, с изключение на покойния Желю Желев, който приживе също беше негов почитател.

Беше най-добрият на световното в САЩ

Отсече колумбиецът Карлос Валдерама, който долетя чак от Колумбия. Неговият полет от Париж беше забавен с 2 часа заради инцидента в Средиземно море, а самият той беше в отлично настроение и леко лъхащ на алкохол. "Той-беше най-важният човек на мондиала, обясни колоритният халф, който все още поддържа екстравагантната си къдрава прическа. - Тук съм, защото Стоичков е невероятен приятел и страхотен човек."

Бях му наемател

Призна бившето крило на "Барселона" Людовик Жули. "Имам прекрасни отношения с него още откакто отидох на "Ноу камп", защото живеех под наем в неговата къща. Това за мен е специален момент от общото ни минало и имам страхотни спомени. Подаръкът му е тайна, но моето присъствие тук е част от подаръка, който искам да му направя.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе