Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

БСП: Ловът ли е най-важен за държавата?

БСП: Ловът ли е най-важен за държавата?

Остро възразяваме срещу този начин на работа на парламента. Може би отново се връща тенденцията да не се гледат законопроекти на опозицията, обяви каза зам.-председателят на ПГ на "БСП  за България" Драгомир Стойнев в пленарната зала, цитиран от "Фокус". 

Закони на опозицията, които касаят проблемите на българските граждани и са внесени през май, юни, юли дори не се гледат в комисии. В обществото има убеждение за безнаказаност на извършителите на престъпления, но тези законопроекти не са важни за управляващите. Законопроектът ни е внесен на 25 май и не е гледан от водещата правна комисия, продължи той.

Когато става въпрос за законопроект, касаещ възстановяването на отпадналото изискване в случаите на опасен рецидиф неизтърпяната част от наказанието да не е повече от 3 години, отново не е важно за управляващите. Тук става въпрос именно и за тези „нагли“, които си позволяваха в един период от време да отвличат български граждани, коментира той.

В същото време ловът и дивечът са изключително важни за управляващите и е внесено като точка в днешния дневен ред, това е законопроект, внесен на 13 септември. Има огромна част от българското население, която я интересуват тези проблеми, а не кога ловците могат да ловуват, каза още Стойнев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе