Извънредни новини

"Локо" тресна ЦСКА с гол от центъра

Пловдив. "Локо" (Пд) свали ЦСКА с гол от съблекалните. "Черно-белите" отрезвиха полетелите в небесата "армейци" с 1:0. Голът за "смърфовете" заби Крис Гади. Французинът взриви "Лаута" с красива тупалка още в 27-ата секунда, след като засече топка отклонена от Камбуров. После домакините се затвориха, а гостите от София така и не успяха да пробият защитата им.

Преди двубоя ултрасите на двата тима си спретнаха същинско сражение. Агитката на "черно-белите" и тази на "червените" се замеряха с бомбички, димки, факли, камъни и всевъзможни предмети. И двата лагера имаше ранени и се наложи линейките на стадиона да влизат в употреба. Фен на ЦСКА бе с разбита глава, полицай остана без униформа, защото бомбичка се възпламени в краката му. Органите на реда опитаха да респектират хулиганите и в крайна сметка успяха.

С трите точки в актива си пловдивчани събраха 28 точки и са трети в класирането.

Треньорът на "Локо" Сашо Станков бе изключително доволен: "Радвам се на успеха, защото бихме много добър тим. Щастлив съм и заради прекрасната ни публика. Момчетата се раздадоха докрай, но не се възгордяваме, а си гоним нашите цели".

"Загубихме заради ранния гол. Падна от никакво положение, но бе хубав. Първото полувреме бяхме немощни. Въпреки че контролирахме играта нямахме идея. Домакините играят ръгби и само подскачат срещу съдията. Просто бързия гол ни прекърши", заяви пък Стойчо Младенов

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе