Извънредни новини

"Локо" ще спасява и кариерата на Гаджев

Трансферните бомби в "Локо" (Пд) продължават да избухват с пълна сила. След като вчера Иван Иванов - Русия официално подписа за година и половина с пловдивчани, сега пред трансфер в клуба е Владимир Гаджев. Бившият играч на "Левски" е без работа от началото на календарната година. Ако 28-годишният футболист реши да рита по родните терени, то той ще играе най-вероятно за "Локо". Това обяви собственикът на "черно-белите" Христо Крушарски пред "Дарик".

"Казал съм ви, че селекцията в "Локомотив" я прави старши Илиан Илиев. Ако той пожелае да привлечем Владимир Гаджев, ще се заема със задачата и ще му го осигуря", отсече бизнесменът. Той предпочита да остави всичко около бъдещето на "Лаута" в ръцете на треньора Илиан Илиев. Самият варненец иска да подсили състава на "смърфовете" с опитни футболисти. Освен това добре познава Гаджев от престоя си на "Герена". Самият Гаджев бе свързван само за тази зима с трансфери в "Славия" и "Левски". Като дори излезе информация, че той твърдо е решил да играе в България, като тренираше с отбора на "Пирин" (Разлог) преди две седмици.

Все пак на "Локо" днес им предстои гостуване на "Монтана" в мач от 25-я кръг на "А" група. Пловдивчани са без контузения Емил Гъргоров, като Илиан Илиев реши да вземе на негово място французина Ясин Амрауи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе