Извънредни новини

"Локо" пак подаде ръка на Иван Русия

Илиан Илиев поръчва, аз само изпълнявам, заяви Христо Крушарски

"Локо" (Пловдив) направи доста любопитен трансфер днес. На "Лаута" акостира централният защитник Иван Иванов. Българският национал премина през "Партизан" и "Базел", преди да се пробва безуспешно в американския "Ню Йорк Сити". От там го отритнаха, заради тежката травма, която го извади извън терените за около 1 година.

"Привличането му стана от вчера за днес. Даже и аз не разбрах как точно се случи. Но този голям наш футболист ще подпише договор с "Локомотив" за година и половина", обяви за "Стандарт" шефът Христо Крушарски. "Илиан Илиев ме попита дали може да го вземем и аз казах: "Защо да не може?". Общо взето той си поръча, аз съм само изпълнителят", добави още босът. "Не ме притеснява, че не е играл отдавна. Сигурен съм, че той бързо ще влезе в ритам. Той е много силен състезател и ще ни помогне добре", сподели Крушарски. Самия Иван Русия също потвърди новината. "Бъдещето ми е свързано с "Локомотив". Да, истина е", заяви централният защитник.

Очаква се другата седмица той да се завърне на "Лаута" и да направи първа тренировка. Както е известно "Локо" вече един път го приюти. Това стана през сезон 2007/08. Тогава той бе преотстъпен на "смърфовете" от ЦСКА и след отличните му изяви бе върнат в "Борисовата градина".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе