Извънредни новини

"Локо" Пд - "Левски" остава без публика

"Локо" (Пд) - "Левски" ще се играе без публика заради ранения полицай, научи "Стандарт". Бомбичка, хвърлена от "черно-белите", разкъса дрехите на униформения при успеха 1:0 срещу ЦСКА. По-вероятно е БФС да нареди двубоят в четвъртък да бъде при закрити врата. Другият вариант е да се търси неутрален терен, но той вещае нови проблеми. Полицията в нито един град не иска две от най-лудите агитки по улиците си.

В същото време треньорът на "Локо" (Пд) Сашо Станков го удари на четки към собственика на клуба ден след успеха срещу ЦСКА. "Коко Динев много обича футбола и вади парите от собствения си джоб, вместо да ги харчи за собствени удоволствия", заяви специалистът пред "Зона Спорт", "До вчера щях да кажа, че най-силният ни мач досега бе този на "Герена", но вече слагам там и този с ЦСКА. Със Стойчо Младенов не сме се захапвали след мача - просто не съм съгласен, че практикуваме ръгби".

"Стандарт" научи, че солидна група играчи на "Локо" са купонясвали след боя над ЦСКА в дискотека "Галакси". Чалготеката в кв. "Тракия" в момента е най-вървежното нощно заведение под тепетата. Мартин Камбуров, Данчо Тодоров и някои от по-младите футболисти на "смърфовете" са били поздравявани от диджея непрестанно. Веселбата е продължила до зори, но никой от играчите не е близнал алкохол, разкриха свидетели.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе