Извънредни новини

"Локо" се кани да хапе "орлите"

Серията от победи не трябва да спира, обяви Дерменджиев

Най-важното е да сме добре подредени и агресивни, обяви треньорът на "Локо" (Пд) Илиан Илиев преди дебюта си. Задачата му не е лека - "смърфовете" трябва да се вдигат срещу "Лудогорец". И то в Разград. "Футболистите на "Лудогорец" могат да си подават бързо, ако ние само стоим и гледаме отблизо, ще имаме доста проблеми. Така че трябва да сме агресивни. В трите дни, които ръководих отбора, футболистите показаха голямо желание и себераздаване в тренировките.

Очаквам това да го покажат и по време на мача. Излизаме срещу шампиона на България - труден противник. Но трябва да започнем да изграждаме нашия стил", продължи варненецът.

Треньорът на "орлите" Георги Дерменджиев предупреди играчите да внимават с пловдивчани. "Това е рутиниран отбор. Има много опитни футболисти. Винаги след назначение на нов треньор, тимът е по-мотивиран, а играчите искат да се докажат", коментира Дерменджиев.

"Нашият отбор е в добро състояние. Надявам се да стане един силен двубой, в който феновете да видят хубав футбол. Вярвам, че серията ни от успехи ще продължи и ние ще спечелим трите точки. Това е важно, защото титлата ще се реши накрая. Битката продължава и трябва да гледаме на всеки мач като на финал", каза още треньорът на шампионите.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе