Извънредни новини

Локо Пд грабна нови 3 точки

Локо Пд грабна нови 3 точки

София. Локомотив (Пловдив) надви Локомотив (София) с 2:1 като гост в среща от 20-ия кръг на "А" група.

С тази победа момчетата на Александър Станков стигнаха до третото място с общ резултат от 37 точки. Лидер в А-група е Лудогорец с 47 точки, пред Литекс с 40 точки и мач по-малко.

Столичният тим пък допусна четвърта поредна загуба и остана на десета позиция с 22 точки.

Гостите можеха да открият резултата още във втората минута, но Здравко Лазаров не успя да уцели вратата от малък ъгъл след грешка на Галев.

В шестата минута Галев се наложи да напусне принудително. След сблъсък с Костас Казнаферис беше откаран с линейка в "Пирогов", впоследствие стана ясно, че е получил фрактура на носа.

След четвърт час игра Мартин Камбуров имаше шанс за гол, обаче стреля в напречната греда. Пловдивчани заслужено стигнаха до гол в 32-ата минута. Лазаров центрира от корнер и Камбуров с глава насочи топката в Митрев, реализирайки 13-ия си гол за сезона.

В 61-вата минута столичани изравниха при едно от малкото си положения в мача. След кратко разбъркване в наказателното поле Гаел Н'Лундулу прати топката в мрежата за 1:1.

Радостта на софиянци обаче не трая дълго. В 65-ата минута Казнаферис центрира и Аласан Н'Диайе с глава оформи крайното 2:1 за Локо Пд.

"Сега сме трети, но винаги може и повече", каза Коко Динев. "Може да се каже, че сме приключили със селекцията. Имаме добри футболисти на всички постове, създадена е конкуренция, така че нямаме нужда от нови футболисти. Иначе съм доволен от резултата в днешния мач. Не се получи играта заради терена, но взехме важни три точки", каза Коко. Той поиска и успех в дербито на Пловдив в неделя. "Надявам се в най-важния мач до Нова година да се представим добре", завърши Динев.

Треньорът на "Локо" (Сф) Чечо Генов пък изрева от рефера. "Смятам, че днес съдията не показа еднакъв аршин. По принцип ние не можем да разчитаме на съдийски комфорт", сподели Генов. "Не се притеснявам за себе си, а за състоянието на отбора. Аз го поех с 1 точка, а сега имаме 22", завърши Генов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе