Извънредни новини

"Литекс" направи подарък на "Левски"

"Оранжевите" спряха "Лудогорец" с 1:1, "сините" навъртяха 230 минути без гол

"Литекс" удари рамо на "Левски" като не позволи на "Лудогорец" да се откъсне сам в челото. "Оранжевите" спряха "орлите" с 1:1. Така шампионите продължават да са пред столичани само заради баланса от мачовете помежду им. Марселиньо изведе гостите от Разград напред в 53-ата минута.

Моторът на "Лудогорец" изпълни фаул, топката се удари в главата на Страхил Попов и влетя в опразнения от Винисиус ъгъл. Гостите вече се виждаха с трите точки, но бяха изненадани. След нарушение на Йордан Минев, Арсенио центрира остро и Страхил Попов с пета изравни. За капак Йордан Минев, който обяви преди срещата, че няма слаб мач за "Лудогорец", остави съотборниците си с човек по-малко в 77-ата минута. Той бе изгонен за втори жълт картон. "Литекс" пък даде две жертви преди битката с "Левски" от турнира за купата на България във вторник. Срещата пропускат за натрупани картони Перес и Кристиян Малинов.

Половин час преди началото на срещата в Ловеч, "Левски" за пореден път не успя да бие като гост. "Сините" завъртяха 0:0 с "Ботев" в Коматево. Те бяха по активни на терена, но показаха старата си слабост - да вкарват трудно. Така вече натрупаха 230 минути без гол. Срещата под тепетата бе изгледана от представителя на холандската фирма "Инса Ойл", която има интерес да влага пари в "Ботев". Членът на Изпълкома на БФС Наско Сираков пък за пръв път от доста време се появи на стадион. Той гледа дербито в Ловеч.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе