Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Линейка хвърли в паника ЦСКА

Линейка хвърли в паника ЦСКА

София. Фен на ЦСКА стресна малобройните зрители, треньорите и футболистите на мача с "Пирин" (Гоце Делчев). "Червените" взеха победа на ходом с 2:0 след голове на резервите Сидибе (първи за сезона) и Чочев. Малко преди края на първото полувреме линейката паркира пред сектор "В", откъдето лекарите натовариха привърженик на "червените". Фенът си глътна езика, получавайки недостиг на кислород. Заради това бе привикан екип на Бърза помощ на частна фирма. Младият мъжът веднага бе качен и откаран в "Пирогов".

"Можеше още в началото да решим мача. Доста пестеливо, икономично. Изпуснахме 5 положения, просто един мач за протокола", сподели Стойчо Младенов, който запази куп титуляри за гостуването в Ловеч тази сряда. За отбелязване е завръщането на Райс Мболи като титулярен вратар, пред когото се нареди странна защита.

"Надявам се да зимуваме в тройката", сподели изпълнителният шеф Александър Тодоров, "Около ЦСКА никога не е спокойно и няма да е спокойно. В началото на седмицата ще заверим междинния баланс и ще ви го предоставим. Ще платим на БФС и няма да ни взимат точки. Другата седмица ще има новини за новия генерален спонсор".
"Говорих с Лоурънс Дейвис, преди да дойда тук. Той има страхотни идеи за ЦСКА, но всичко трябва да става постепенно, не може изведнъж да се изстреляме на върха", разкри пък Брайън Хауърд, който започна като титуляр и нарита доста момчета от Гоце Делчев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе