Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

"Левски" живна и влезе в тройката

София. Играчите на "Левски" си докараха извънредни премии с побой над "Литекс". "Сините" унизиха "оранжевите" с 4:1 в София. Това бе най-гръмката и стойностна победа за домакините от началото на сезона. Героите обаче бяха доста необичайни. С два гола се отчете Орлин Старокин (11, 75), а по веднъж се разписаха Даниел Димов (3) и Кевин Бру (51). За французина това бе първо попадение, откакто дойде през лятото. Джордан успя да върне едно попадение за гостите в 61-ата минута. Успехът накара "сините" да добият самочувствие и на "Герена" заговориха за трайно място в тройката. Иначе във вторник футболистите ще вземат извънредни премии. "Надявам се да се превърнем в претендент за първите места. Вижда се израстване, смятам, че на всички им хареса как играе "Левски", ако продължаваме така - няма нужда от промени. Кризата отшумява само с такива успехи. Аз съм позитивен човек, играчите го оценяват", обяви техническият директор Христо Йовов.

"Доволен съм, върнахме си духа", радваше се треньорът Антони Здравков. Публиката също оцени играта и за пръв път от доста време на "Герена" настана еуфория. Успехът обаче не мина и без жертви. Вратарят Пламен Илиев се контузи при попадението на гостите, а Владимир Гаджев получи жълт картон и ще пропусне гостуването на "Черно море".
Двубоят между двата тима привлече и доста чужди мениджъри, както и журналист от Германия. В сектор "В" бе и бившият играч на "оранжевите" Несим Нешадов, от който се очаква да върне Том в Ловеч. В ложата седна и Валери Божинов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе