Извънредни новини

"Левски" живна с 2:0 над "Ботев"

София. "Левски" отново надигна глава след поредната драма, която разтърси клуба през седмицата. "Сините" си върнаха частично на "Ботев" за шамара, който им нанесоха с изхвърлянето от турнира за Купата на България, като записаха втора поредна победа над тях у дома, този път с 2:0.

Головете за "сините" вкараха Даниел Димов (11-а минута) и Димитър Макриев (16-ата минута). Минута преди края столичани останаха и с човек по-малко, след като Боби Цонев бе изгонен.

Треньорът дебютант на "сините" Елин Топузаков направи доста смели ходове, като хвърли в боя 18-годишния Владислав Мисяк заедно с близнаците Борислав и Радослав Цоневи, а в средата на терена се завърна Даниел Димов. Това даде резултат и играта на "Левски" бе коренно различна в сравнение с предишните мачове.

Станимир Стоилов, който след двудневно умуване дали да остане в Ботев или не също се завърна на резервната скамейка, също бе заложил на доста сензационен състав, който нямаше почти нищо общо с този, който нанесе поражението над "сините" в сряда. Експериментът му се оказа неудачен, което предизвика доста негодувания от страна на агитката. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе