Извънредни новини

"Левски" заточи национал при юношите

Бастош подписа, обеща да къса мрежи до 10 дни

Универсалният играч на "Левски" Даниел Димов се озова за втори път след зимен лагер при юношите. През 2012 година той се сби на тренировка със Стефан Станчев, но сега причината е друга. Димов отказва да поднови договора си, а освен това е започнал да вдига стойки. Затова "сините" решиха, че бившият национал има нужда малко да отрезви главата си при юношите.

За сметка на това вратарят Михаил Иванов отново е част от първия отбор, след като не успя да си намери нов тим.

Днес собственикът Тодор Батков лично сложи край на въпросителните около Рафаел Бастош. Бразилецът подписа договор до края на годината с "Левски". "Преговаряме и с френски футболист", лаконичен бе собственикът на тима. По-късно Батков се отправи за разговор с треньорите и Христо Йовов.

Бастош си избра номер 16, който преди време бе носен от Мариян Огнянов. Носел му късмет. "Вижда се, че "Левски" е голям клуб. Почувствах се щастлив от това, което си говорихме с президента. Надявам се да спечеля трофеи. Трябва да вкарвам голове и така ще радвам феновете. Физически не съм в най-добро състояние. Има да наваксвам. Все пак 2 месеца не съм играл мач. Смятам, че след седмица или най-много до 10 дни ще съм готов", коментира новото попълнение на "Левски". Бастош ще пропусне дербито със "Славия" в събота и заради процедурите около ваденето на работна виза.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе