Извънредни новини

"Левски" замрази Гари и Гаджев

София. Гари Родригес няма да бъде продаван, най-вече на "Лудогорец", разкриха от "Левски" пред "Стандарт". Както е известно, преди Коледа се чу за интерес на шампионите към холандското крило. То е юноша на "Фейенорд", а в Холандия е играл още за "Ден Хааг" и "Додрехт".

През календарната 2013 г. Гари има в актива си 21 гола и 15 асистенции.

Вчера собственикът на "сините" Тодор Батков се срещна с треньорското ръководство и спортния директор Христо Йовов. Сбирката продължи около 30 минути. На нея беше решено, че Гари ще остане в отбора поне до лятото. Интересното е, че няма да бъдат обсъждани оферти и за Владимир Гаджев. Халфът постоянно се сбогува с феновете, но продължава да е на "Герена". Той е основна фигура в националния отбор, където Любо Пенев му гласува голямо доверие. Преди време самият Гаджев призна, че е отхвърлил оферта от Китай. Той се надяваше да заиграе в силно европейско първенство, но явно няма толкова силна оферта, която да го накара да се раздели с "Левски".

От "Герена" категорично отрекоха за интерес към босненския национален защитник Гордан Буноза. Новината обиколи родните медии, но не отговаря на истината, макар да се пише, че за трансфера помага Цветан Генков, който е играл с него в полския "Висла" (Краков).

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе