Извънредни новини

"Левски" урежда чешки национал

Чешкият защитник Павел Чмовш ще подпише договор с "Левски. "Павел ще играе в България. Остава само да мине медицинските тестове. Договорът му ще е за 2,5 години", разкри мениджърът ум Иржи Мюлер пред местните медии. Очакваше се бранителят да пристигне късно снощи и днес да финализира преговорите със "сините".

Чмовш за последно носи екипа на холандския "НЕК Ниймеген". В неделя той беше в групата за мача с "Витес", но не влезе в игра. Защитникът е минал през всички национални гарнитури на Чехия. Той има десет двубоя за младежите до 21 г.

Гари Родригес пък официално подписа с "Елче". Новината беше оповестена в сайта на испанския тим. Договорът е до края на сезона с опция за удължаване с още четири години. По-рано днес досегашният футболист на "Левски" премина успешно медицинските прегледи. 23-годишният атакуващ халф с холандски паспорт е водещ реализатор на "сините" през есента с 14 попадения в 28 мача.

Лошото време обърка плановете на "Левски". "Сините" обмислят вариант да съкратят лагера си в Созопол, защото времето не е подходящо за тренировки. Почти е сигурно, че контролата със "Созопол" ще се провали. Тя е планирана за утре.

Рози с щампована емблема на "Левски" пуснаха феновете с цел набиране на средства за честването на 100-годишнината. Една бройка струва 8,70 лв. Всеки желаещ да помогне може и да прати есемеси с текст DMS LEVSKI на 17 777.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе