Извънредни новини

"Левски" уреди осмо попълнение

София. Кристовао Рамос се завърна в "Левски" официално. Португалското крило ще стане осмият нов футболист при "сините" тази зима. Двете страни вече са се разбрали за всички подробности по договора. Кристовао ще получи и двете заплати, които му дължат "сините". Крилото напусна "Герена" по взаимно съгласие през август миналата година, а сега ще трябва за замести Гари Родригес. Рамос вече е в София, а днес ще мине медицински прегледи. Ако всичко с тях е наред, той ще подпише до края на сезона. Днес "сините" имаха почивен ден след столичното дерби със "Славия". Отборът на Тони Здравков ще поднови тренировки днес от 15,30 ч на "Герена" преди гостуването на "Локо" в "Надежда".

Нападателят на "Славия" Атанас Курдов бе продаден на казахстанския "Астана". "Белите" прибраха 1 млн. евро за звездата си. Интересното е, че трансферът стана факт веднага след столичното дерби с "Левски", в което Курдов дори вкара първия гол.

Празнината в атаката на "Славия" ще трябва да запълни Рангел Абушев. Бившият нападател на "Локо" (Пд) и "Берое" идва като свободен агент. В момента "белите" преговарят и с чуждестранен голаджия, научи "Стандарт". "Славия" ще плати 50 000 евро за него, ако двете страни се разберат за личните условия на футболиста.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе