Извънредни новини

"Левски" се стяга за мръсни номера в Ловеч

Тити размина "сините" и "червените" за Купата

"Левски" се притесняват от удари под кръста в дербито с "Литекс". "Сините" гостуват в Ловеч в неделя и смятат, че домакините може да им приложат номерата от срещата с "Лудогорец". Тогава "оранжевите" забъркаха скандал в ложата. Нещата се разминаха бързо, но това едва ли ще стане, ако агитката от столицата види, че става нещо в сектор "А" на стадиона в Града на люляците. "Сините" ултраси недолюбват Стойчо Стоилов и искаха да го линчуват по време на двубоя между двата тима в София. Георги Иванов успя с мъка да ги усмири при равенството 2:2. Сега шефовете на клуба излязоха с призив към запалянковците, който е подкрепен от Националния клуб на привържениците.

"Благодарение на вашия ентусиазъм и вяра постигнахме важни победи и доказахме, че когато публика и отбор са едно цяло, можем да постигнем всичко. Тази неделя "Левски" отново има нужда от вас и безценната ви подкрепа. Едновременно с това призоваваме всички фенове на тима, които ще посетят срещата в град Ловеч, да не се поддават на каквито и да е провокации, тъй като в последните години едни от най-големите санкции за клуба са били именно след гостувания на "Литекс", пише в него. Залогът в срещата е голям, след като столичани са само на една точка от "оранжевите", които в момента са начело в "А" група.

От "Герена" се похвалиха с нова вноска

към НАП. "Левски" покри още 402 295,32 лв. от сумата, която дължат към хазната. Така в "сините" спазват стриктно поетите ангажименти, за да може да бъдат спокойни за лиценза.

Забраниха на Курдов да тренира

до петък. Нападателят получи комоцио при победата на "Ботев" и е оставен да си почива у дома. В събота най-вероятно ще стане ясно дали Стойчо Стоев ще може въобще да го ползва срещу "Литекс" или не.

Пуснаха специален бърбън

за мача между "Левски" и "Юргорден". Това е дело на фенклуб "Сини сърца", който се похвали от днес с придобивката, която ще се разпространява в тесен кръг за юбилея на "сините" в Европа - 50 години от първия мач.

Константин Папазов пък провали мечтите

на мнозина за дерби между "Левски" и ЦСКА за Купата. Тити бе гост на жребия и отреди "сините" да гостуват отново край морето - този път на "Несебър". "Червените" пък ще пътуват до Плевен за мач с екзекуторите на "Славия" от "Спартак".

Купа на България, 1/8 финали

"Вихър" (Строево) - "Черно море"
"Берое" - "Банско"
"Спартак" (Пл) - ЦСКА
"Локо ГО - "Лудогорец"
"Литекс" - "Дунав"
"Локо" Пд - "Монтана"
"Созопол" - "Ботев" Пд
"Несебър" - "Левски"

* Играе се в един мач, а при равенство следват продължения и дузпи
* Двубоите ще се играят на 27, 28 и 29 октомври

"Лудогорец" пак ще доминира

убеден е капитанът на "Лудогорец" Светльо Дяков. "Убеден съм, че скоро всичко ще си дойде на мястото", допълни Дяков. Той похвали съперника на "орлите" за Купата Локо (ГО). "Фаворити сме, но трябва да подходим с уважение към този съперник, за да го преодолеем. Те не ритат топката безцелно. Имат стил. При всички положения това е повече от приличен клуб", добави Дяков.

Адмирала стана Пророка

С нов прякор се сдоби треньорът на "Черно море" Никола Спасов. Столичанинът, който като футболист бе известен като Чаплата, а по-късно във Варна го прекръстиха на Мастиката и Адмирала. От днес  вече е Пророка. Спецът, който докара в морската столица историческата първа Купа на България, успя да познае съперника за следващата фаза от тазгодишното издание на турнира. "Още днес казах на кондиционния ни специалист Веско Марков, че си пожелавам именно "Вихър" (Строево). Имахме късмет. Това е мечтан жребий. Единственото по-хубаво, което можеше да е в случая, е да бяхме останали във Варна", заяви треньорът на "моряците". Двубоят между "Вихър" и "Черно море" няма насрочен ден и час, тъй като още не е изготвена ясна програма.

"Ботев" се стресна от подценяване

на "Созопол" за Купата на България. Изпълнителният директор Георги Марков изрази притеснения след жребия. "Добър жребий за нашия отбор, след като ще играем срещу тима на "Созопол". Надявам се да няма подценяване на съперника и да подходим сериозно в този мач. Длъжни сме да се класираме за следващия етап на турнира за Купата на България", добави Марков.

Само нашият мач е интересен

заяви изпълнителният директор на "Монтана" Михаил Мадански. Жребият за осминафиналите изправи тима от ст. "Огоста" срещу "Локо" (Пд). "Мисля, че докато другите отбори от елита имат по-лесни съперници, то на нас и на Локомотив ще ни бъде най-трудно. И мачът може да се реши от всяко нещо, дори и от настройката на футболистите дали ще искат да играят или не. Но ние ще излезем без напрежение, защото както в първенството, така и за Купата целта ни е да играем добър футбол, да вдигаме нивото и да вървим напред", каза още Мадански.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе