Извънредни новини

"Левски" размаза "Пирин" за прошка (ОБЗОР)

Справихме се с тежки глави и крака, радва се Стойчо

"Левски" си взе прошка от феновете си за издънките срещу "Пирин". "Сините" сложиха край на неволите срещу тима от Благоевград с 3:1 у дома. Отново обаче столичани минаха през перипетии. Те позволиха на гостите да излязат напред в резултата. В 10-ата минута Стилян Николов смълча трибуните, след като заби топката във вратата. Столичани обаче успяха да направят обрат още преди почивката. В 31-ата минута Бедоя се разписа след добавка, а в 45-ата Венци Христов вкара от фаул. След почивката Христов пусна пас по конец към Нар. Крилото не сбърка за първия си гол със синия екип.

"Труден мач, защото отново имаше доста напрежение около нас. Имаше притеснение във футболистите и това се видя. Повлия и ситуацията около Бурабия и Цонев, които играха с контузии. Не е хубаво да се дава инициативата на съперника, но и това се случи. Има мачове, в които е по-важно да биеш от играта. Този бе точно такъв", коментира треньорът на "сините" Стойчо Стоев.

"Краката ни натежаха допълнително, както и главите, след като те откриха резултата, но се справихме", каза още той. "Сините" получиха и силна подкрепа от трибуните от новия спонсор "Спетема". Търговският директор на компанията Милчо Димитров се появи сред агитката с дъщерите си. Успехът пък внесе спокойствие в тима преди дербито със "Славия", за което се очаква на линия да бъде и десния бек Александър Александров. "Дано прокобата, която ме следва да свърши", обяви защитникът, който стиска палци за съотборниците си от ложата в сектор "В".

Отново показахме характер

и това даде резултат, обяви нападателят Венци Христов, който се отчете с един гол и в бе основата и останалите две попадения за "сините". "От нас се иска да бие във всеки мач и не е лесно. Нормално е самочувствието ми да се връща след головете. Продължаваме да се сработваме. Нещата ще стават все по-добре", каза още юношата на "Локо" (Сф).

За пореден път допуснахме три гола

и трябва да сложим край на това, обяви помощник-треньорът на "Пирин" Добри Митов. "Направихме силен мач, имахме положения, но в крайна сметка загубихме. Това е игра на голове. Повеждаме, но после почваме лесно да допускаме попадения във нашата врата. Трябва да помислим върху това. Всички мачове са важни, а за нас всеки е като финал", продължи бившият защитник на ЦСКА.

Липсва ни концентрация

призна опитният играч на "Пирин" Дани Младенов. "Положихме доста усилия. Хвърлихме се срещу "Левски". Времето бе лошо, но теренът издържа. Срещата бе на приливи и отливи, имаше и обрати, но за съжаление - не бяха в наша полза. Сега трябва да бием на всяка цена "Монтана"", каза още Младенов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе