Извънредни новини

"Левски" се разбра с испанци за екипировката

София. "Левски" и световноизвестната марка за спортна екипировка Joma постигнаха споразумение и от новия юбилеен сезон „сините" ще носят екипи на испанската фирма, информира официалната страница на "сините".

Споразумението най-вероятно ще бъде за две плюс една години. "Левски" и Joma подготвят съвместно изненади за привържениците на "Левски", пишат още от клуба.

В световен мащаб Joma изготвя екипировките на испанските водещи отбори Валенсия, Хетaфе, Реал Овиедо, италианския Фиорентина, аржентинския Естудиантес, националния отбор на Хондурас. "Левски" и Joma ще представят официално споразумението помежду си, като датата на събитието ще бъде обявена допълнително.

Днес пък стартира продажбата на билети за "сините" фенове за четвъртфиналната среща-реванш от турнира за Купата на България срещу Ботев Пловдив. Двубоят е в сряда, 19-ти март от 14,00 часа в Пловдив.

"Левски" получи 450 билета за мача от Ботев Пловдив, след споразумение между двата клуба. Те ще се продават днес и утре от 10,00 ч. до 19,00 ч. само в магазина на бул. "Тодор Александров" №23. Цената на билетите е 6 лв.

В същото време стана ясно, че нападателят на "Левски" Валери Божинов има скъсани влакна на коремен мускул. Таранът на "сините" мина медицински прегледи, които показаха, че травмата, която получи срещу ЦСКА не е безобидна. Очаква се той да отсъства в период между две и три седмици.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе