Извънредни новини

"Левски" праща оферта за Асприля

Фенове на "сините" се наранили, докато правели пиротехника за Ловеч

"Левски" изпраща оферта за звездата на "Литекс" Данило Асприля, научи "Стандарт". "Сините" ще се опитат да уговорят може би най-силния футболист в "А" група за след Нова година. Смята се, че договорът на колумбиеца изтича лятото и той няма да остане в Ловеч. Имаше информации, че румънският "Стяуа" иска да вземе Асприля, но играчът отрече. Смяташе се, че "Левски" има апетити към него още през лятото, но тогава до сделка не се стигна.

Интересното е, че още във вторник Асприля ще се изправи срещу евентуалните си бъдещи съотборници. "Левски" гостува в Ловеч за четвъртфинал за Купата на България. Днес играчите на Стойчо Стоев тренираха под мъглата на "Герена". В понеделник заниманието е на обяд, а след това тимът тръгва на лагер. Преди двубоя обаче фенове на "сините" са пострадали, докато изготвяли самоделни пиротехнически изделия в столицата. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР. Двама са постъпили в болница с множество изгаряния заради взрив при опит саморъчно да изработят бомбички. Вероятно те са приготвяли пиротехниката за мача в Ловеч.

В същото време огромен винил с лика на Георги Аспарухов-Гунди покри половината от фасадата на сектор "А" на "Герена". Паното изобразява великия нападател на "сините", а в десния край е поставена клубната емблема. Винилът вече предизвика вниманието на множество привърженици, които започнаха да се снимат пред строящия се сектор.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе