Извънредни новини

"Левски" поглежда и към сектор "В"

Уникално, радва се Сираков на новата трибуна

"Левски" ще продължи обновяването на стадион "Георги Аспарухов" с нов сектор "В", научи "Стандарт". "Сините" дори са разработили план как да се случи това. За целта обаче трябват средства, които липсват в момента. Нещата обаче може да започнат да се случват, ако новата трибуна се изплати за по-кратък срок или при пробив в Европа, който ще докара свежи пари от УЕФА. По принцип се смяташе, че първо ще се строи любимият на феновете "Б", но шефовете на клуба промениха решението си за "В". Причината за това е, че там ще бъде изграден модерен медицински център, фитнес и други необходими за първия отбор екстри.

В същото време вчера на "Герена" се появи Наско Сираков. Един от най-големите играчи на "сините" за всички времена дойде, за да вземе полагащите му се пропуски за мача с "Лудогорец" в събота. Иво Тонев не пропусна възможността да му покаже новия сектор "А". "Уникално е !", отсече Сираков пред "Дарик". "Супер е! Европейска работа! Футболът има нужда от такива придобивки. Дано има още", продължи да се радва Наско. В събота на "Георги Аспарухов" ще присъстват и други емблематични фигури от историята на клуба като Божидар Искренов.

От "Левски" обявиха, че все още има свободни около 1200 места в централната трибуна. Успоредно с това започнаха да се харчат като топъл хляб и билетите за "Б".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе