Извънредни новини

"Левски" пак пита "Лацио" за юбилея

"Левски" ще направи нов опит да уреди мач с "Лацио" за юбилея си, стана ясно в понеделник. В общежитието на "Герена" Тодор Батков, изпълнителният директор Константин Баждеков и председателят на Спортния клуб Стоян Хранов се срещнаха с представители на фондацията "Фонд 100 години "Левски". По време на разговорите стана ясно, че тимът ще може да ползва националния стадион "Васил Левски" на датата 23 май. До сега това бе една от пречките за двубой с европейски гранд.

Клубът делегира на фондацията правата за организирането на срещата и финансовото й обезпечаване. Очаква се до петък италианците да дадат отговор. "Орлите" вече веднъж казаха "да", но съществуваха и още два варианта за съперник - "Бенфика" и "Атлетико" (М). "Сините" фенове обаче си искат римляните. При отказ юбилеят ще премине с шествие, церемония в зала "Универсиада" и заря на 24 май.

Преди срещата за юбилея Батков се видя и с Георги Иванов, за да уточнят какво ще се предприеме в клуба от лятото.

"Трябва да преценим кои са най-добрите ходове и да се направят промени", обяви Георги Иванов след загубата с 0:1 на "Черно море" от "Левски" на "Герена" в неделя. "Сините" нямаха време за почивка и се стягат за гостуването на "Лудогорец".

Под въпрос за мача е Ларсен Туре, който е с вирус и бе пратен да си стои у дома. Вратарят Михаил Иванов пък напусна тренировката преждевременно. Цветан Генков неволно го ритна в лицето по време на заниманието. От носа на Иванов рукна кръв, разпрана бе и горната му устна.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе