Извънредни новини

"Левски" отстрани титуляр заради вирус

Останаха 2400 билета за новата трибуна, сигнал за опасност разтърси "Герена"

Още един защитник създаде главоболия на Стойчо Стоев преди дербито с "Лудогорец" в събота. Треньорът на "Левски" се принуди да отстрани от тренировка Сърджан Лукин. Румънецът се завърна с вирус на "Герена" след кратката ваканция и "сините" се принудиха да го изолират, за да не зарази останалите. Капитанът Веселин Минев пък не се появи на терена, след като си издейства още един ден почивка за лични дела.

Днес обаче голямата тема на "Герена" бяха билетите за новата трибуна. Опашка от 10 часа се изви пред магазина за фенски артикули до офиса на ул. "Тодорини кукли". Запалянковците се изнервиха заради бавната процедура по издаването на новите абонаменти карти и дългото избиране на по-хубави неща. Към 12 часа обаче нещата се подобриха, след като отвори и касата. Там се продаваха билети от 25, 23 и 20 лв. за мача с "орлите". Докато феновете нямаха търпение да се доберат до пропуските, на самата трибуна продължаваше да кипи усърдна работа. Най-вече заради представителите на различните комисии, които трябваше да одобрят съоръжението. В един момент мощен призив накара всички да настръхнат. "Внимание, опасна ситуация. Моля, всички да запазят спокойствие и да се отправят към обозначените ходове за евакуация", прозвуча от мощните уредби.

"Какво става тука, нали не е нещо сериозно", чудеха се представители на боксовия клуб и бяха готови да действат с юмруци, но бяха успокоени, че става въпрос за проби на сигналната инсталация.

От "Левски" пък разкриха, че все още има билети за бижуто. Остават 2400 свободни места.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе