Извънредни новини

"Левски" отказа Нефтохимик от А група с 6:0

София. "Левски" счупи каръка и най-после записа домакинска победа от началото на първенството. "Сините" отнесоха с 6:0 Нефтохимик на "Герена". С по два гола се отчетоха Даниел Димов (15', 63') и Владимир Гаджев (69',88'), а по веднъж се разписаха Мирослав Иванов (35') и Пламен Димов (42'), за който това бе първи мач като титуляр от началото на сезона.

На почивката на срещата гостите хвърлиха бомбата като обявиха, че това най-вероятно ще се окаже последният мач за тях в А група. А помощник-треньорът Станимир Димитров допълни, че или ще си тръгнат играчите или треньорите.

"Стар съм да се червя, но е жалко, че си даваме парите за футбол, след като има такива отбори", обяви собственикът на „сините" Тодор Батков.

"За нас тази победа бе задължителна и нямаме нищо общо с това, което представляваше противниковия отбор. Сега ни предстоят две столични дербита, които трябва да вземем на всяка цена. Играхме толкова, колкото трябва, за да победим. През зимата ще има селекцията, но не очаквайте тя да бъде гръмка", добави адвокатът.

"Ако на някой му харесва това, то е само на феновете, които обичат да гледат голове. Като цифров резултат беше добре, но от такива срещи никой няма нужда. Казах това още преди години и един град още ми се сърди. Но е самата истина. Никой няма полза от подобни срещи. Може би ще си вдигнем самочувствие. Но има 72 часа в които трябва да забравим тази среща и да мислим за двубоя със Славия. Нека футболистите си зададат въпроса какво им костваше предишното дерби с „белите", обяви спортният директор Наско Сираков.

Нефтохимик освен, че е на път да остане без отбор, загуби и рейса си, който се счупи край стадион "Георги Аспарухов" и футболистите ходиха пеша до съоръжението. Нов автобус така и не се появи и бургазлии седяха като пилци без квачка пред съблекалните на "Герена".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе