Извънредни новини

"Левски" опря до "бебета" за "Литекс"

БФС глоби "сините" със 7 бона, "оранжевите" с последно предупреждение

"Левски" привика двама от най-талантливите си юноши, за да може да запълни групата за мача с "Литекс" в събота. Срещата, която е втора в рамките на седмицата между двата тима, е от 16,30 часа на стадион "Георги Аспарухов". "Сините" загубиха трима играчи. Де Нойер и Миланов изгоряха заради натрупани картони, а Божидар Краев е контузен. Това наложи Стойчо Стоев да опре до "бебетата" Атанас Кабов (16 г.) и Георги Янев (17 г.). Шанс за изява получи и Владислав Мисяк. Ветеранът Веселин Минев пък стисна зъби и ще изкара и последната среща преди паузата. "Литекс" пък няма да разчита на Елтон, който също е наказан. "Трябва да се реваншираме пред феновете си за разочарованията, които им поднесохме в последно време.

Очакванията са отново да има битка на терена и страсти, какво друго", обяви треньорът на "Левски" Стойчо Стоев. "Насъбра се умора, напрежение, но както е за нас, така и за другите. Младите ще усетят атмосферата и ще се подготвят за това, което им предстои в бъдеще", каза още спецът.

"Сините" отнесоха глоби в размер на 7000 лв. за мача в сряда. Освен това ще трябва и да покрият щетите на стадиона в Ловеч. Дисциплинарната комисия на БФС може да ги накаже и допълнително, след като получи окончателния доклад на полицията в Града на люляците за инцидентите в края на продължението. "Оранжевите" пък получиха последно предупреждение за лишаване от домакинство заради феновете, които нахлуха и искаха да се бият с играчи на "Левски".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе