Извънредни новини

"Левски" оглежда изгонен от "Ботев"

София. "Левски" проучва възможността да вземе македонеца Бобан Грънчаров от "Ботев", съобщи ТВ7. Бранителят беше отстранен от първия тим след скандал със спортния директор Сашо Александров. Интерес към любимеца на феновете веднага прояви и скопският "Вардар".

"Сините" обаче ще трябва да обмислят добре сделката, тъй като пречките не са една или две. Първо, "Ботев" със сигурност ще иска пари за дългуча. Второ, Грънчаров получава една от най-високите заплати на "Колежа" и ще трябва да понамали претенциите си. И трето, македонецът още няма наш паспорт.

Любопитното е, че "Левски" и "Ботев" (Пд) могат да се сборят на трансферния пазар за български национал. И двата щаба са хвърлили око на "слависта" Радослав Димитров - Меси. Цената на десния бек е около 200 000 евро. Мъри Стоилов изчаква развитието на преговорите с чужденец и тогава ще се обърне към "белите" с оферта.

От "Герена" също са активни в търсенето на попълнения зад граница. "Левски" проявява интерес към защитника на "Висла "(Краков) Гордан Буноза, пишат полските медии. 25-годишният бранител има договор до лятото, а от клуба нямат намерение да го удължават. Буноза, твърд титуляр през есента, впечатлява със своите 195 сантиметра, бил е младежки национал на Босна и Херцеговина. Цената му според поляците е 250 000 евро. Дългучът е ритал във "Висла" с Цецо Генков.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе