Извънредни новини

"Левски": Излизаме да бием всички

"Левски" няма да напуска първенството, а ще пробва да бие всички наред. Това стана ясно след събранието, което проведоха Надзорният и Управителният съвет. Този път то се състоя в сектор "А" ден след като БФС пусна в елита "ЦСКА-София". "Няма да влизаме в повече коментари спрямо решенията на футболната централа. Смятаме, че те ще подлежат на оценка и последствия от дистанция на времето", гласи още съобщението до медиите.

Според "сините" шефове е имало и далеч по-важни неща за решаване. Те се похвалиха, че вече е сложен край на един от основните въпроси, които стояха пред тях - бюджета. "Той дава възможност за стабилност и постигане на поставените цели пред клуба", гарантираха от "Герена". Спортният директор Станислав Ангелов, който също присъства на събранието, обаче не пожела да коментира как ще отрази това на искането на нови играчи от страна на Люпко Петрович. "Разбрали сме се да не говорим. Довиждане", обяви Пелето, преди да си тръгне.

В същото време на стадион "Георги Аспарухов" отново тече усилен ремонт. Работници укрепяват сектор "В", който бе в плачевно състояние. Целта е всичко да приключи за реванша с "Марибор". Първият мач между двата тима може да бъде пропуснат от Хеан Деса. Перуанецът страда от контузия.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе