Извънредни новини

"Левски" пак се издъни срещу Славия

"Левски" направи фалстарт през новата година след 2:2 с миналогодишния си кошмар "Славия". Курдов и Ристевски на два пъти дърпаха "белите" напред, но Макриев и новото попълнение Пламен Крумов изравняваха. Шоуто бе допълнено от два червени картона в последните минути. Заслужиха ги Фернандо и Пиргов от гостите.

След края вратарят на "Славия" Георги Петков се скри от народната любов със спринт в тунела. Макар и традиционно псуван на "Герена", треньорът Радуканов изчака стоически за ТВ интервю. 7000 зрители понапълниха трибуните и въпреки равенството изплатиха "сините" с аплодисменти.

"Не сме абдикирали от титлата, просто загубихме две точки", заяви треньорът на "Левски" Тони Здравков. Спортният шеф Христо Йовов допълни: "Най-хубавото е, че показахме и друго лице с играта си през второто полувреме. Не искам да коментирам съдиите, но отново се създава атмосфера, в която изпъкват те. Ще преговарям спешно с Кристовао Рамос, защото не съм доволен от някои компонентни на играта, които ме правят песимист", добави Йовов.

"Славия" дойде за равен и го постигна", отсъди новото попълнение Валери Божинов. "Благодаря на публиката, която показа отново, че ни обича. Голям отбор сме, трябва да се вдигнем".

Треньорът на "белите" Милен Радуканов изригна бурно срещу съдиите пред ТВ7, но на брифинга се успокои. "Срам ме е от избухването ми пред камерите", каза видинчанинът. "Техният първи гол обаче бе от чиста засада. Могат да имат претенции за нашия, но там беше по-спорно, а при тях е явно. Изпуснахме 3 точки", каза Радуканов.

Арест след меле в трамвай

Фен на "Левски" беше арестуван преди мача със Славия, предаде БЛИЦ. В трамвай по линия номер 20 възникна конфликт между пътници, част от които - привърженици на "сините". При отварянето на вратите на спирката дете бе пометено от тълпата и падна на асфалта. Вратата на трамвая пък затисна други от пътниците. Конфликтът на спирката изплаши ватманката, която побърза да натисне паник бутона. На място за минути пристигнаха две патрулки и десетина моторизирани полицаи. Един от ултрасите на "Левски" беше задържан, а на 20 от тях бяха изискани личните карти за проверка.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе