Извънредни новини

"Левски" взе глътка въздух, би Ботев Пд

София. "Левски" изправи глава след Вечното дерби с 1:0 над "Ботев". Това бе първи успех на "сините" срещу тим от първата седмица този сезон. В герой се превърна Гари Родригес в 85-ата минута, който преди това скъса нервите на феновете с пропуските си.

Домакините направиха четири промени в състава в сравнение с фиаското срещу ЦСКА и това даде резултат. "Сините" не позволиха на гостите да диктуват ситуацията на терена, а след почивката се развихриха пред вратата им.

Срещата бе белязана и от екшън. В 67-ата минута Борислав Цонев провокира Веселин Минев при тъч. "Капитанът на "Ботев" се върза и го удари с топката. Реферът Станислав Тодоров му показа директен червен картон. Цонев също пое към съблекалните, защото получи втори жълт. Двата тима се хванаха за гушите, но други картони нямаше.

След срещата Минев напусна бесен стадиона и отказа да говори за медиите. "Боби е нашият играч на мача!", отсече пък Владимир Гаджев.

"Канарчетата" пък бяха награбени от треньорите още в съблекалнята. Докато Станимир Стоилов даваше пресконференция, Цанко Цветанов чете конско. "Играхме слабо, закономерно загубихме. Чакахме "Левски" да ни вкара. Не искам да говоря за криза, но явно имаме проблем при гостувания", отсече Станимир Стоилов.

"Надделяхме с хъс. Исках да играем така във всеки мач - агресивно, да търсим гол и победата! Благодаря на феновете, че не ни оставиха", обяви колегата му Антони Здравков. Той имаше допълнителен кадем. В ложата бе невръстната му дъщеричка Антонела, която се появи на бял свят през юни.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе