Извънредни новини

На почивката: "Левски" пада от Черно море, отменена дузпа

На почивката:

Варна. Много интересно първо полувреме предложиха отборите на Черно море и "Левски" в двубоя помежду им от 19-ия кръг на А група. Домакините успяха да поведат в 41-ата минута с гол на Георги Илиев, а главният рефер Христо Ристосков отмени дузпа, която преди това бе отсъдил.

"Сините" от София бяха по-активният тим в началото на мача, но след средата на първото полувреме изпуснаха инициативата.

Така, в 31-ата минута Бергонси стреля добре с глава, но Пламен Илиев успя да докосне топката с върха на пръстите, тя се отби в напречната греда и излезе в корнер.

Най-спорната ситуация преди почивката пък дойде в 35-ата минута. Бакари бе изведен сам срещу Пламен Илиев, футболистът на Черно море пусна покрай Илиев топката, след което имаше съприкосновение между двамата играчи, а Бакари падна в пеналта. Христо Ристосков посочи бялата точка, но след консултация с дежурния асистент зад вратата на "Левски" отмени решението си.

Варненци все пак стигнаха до гола в 41-ата минута, когато Георги Илиев бе изведен добре и не сбърка от близо за 1:0.

Кевин Бру, който започна като титуляр двубоя, пък бе заменен от наставника на "Левски" Антони Здравков още в 38-ата минута, като в игра се появи Пламеен Димов.

Стартовите състави на двата тима - ТУК!

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе